Our Programs

De Ridder Events (Dutch Program)

Beste Collega’s,
 
Met genoegen presenteren wij De Ridder Academy’s opleidingskalender lente/zomer 2019:

We waren toe aan een nieuwe uitdaging en daarom heeft De Ridder Academy en Salons beslist om een exclusieve samenwerking aan te gaan met L’Oréal Professionnel. Bovendien heeft De Ridder Academy gekozen voor een partnership met Hairco.
 
Hairco werd in 2017 opgericht door een gepassioneerd team met een jarenlange ervaring binnen de branche. Het jonge bedrijf maakt bewust en uitsluitend de keuze voor de professionele en gediplomeerde kapper, barbier en kappersstudent binnen België.
 
Met onze gezamenlijke passie voor het kappersberoep van De Ridder Academy en zijn partners, willen wij de kapper ondersteunen en inspireren met up-to-date cursussen in centraal gelegen opleidingscentra. De eerste cursussen zullen vorm krijgen in het splinternieuwe opleidingscentrum van Hairco in Deinze.
 
Voor uw gebruiksgemak, en op vraag van vele cursisten, hebben we de KMO-portefeuille vervangen door vouchers van Hairco. U kunt onmiddellijk genieten van een voucher van € 45 of € 100 afhankelijk van het type opleiding waarvoor u zich inschrijft.
 
Samen met Hairco hopen we veel kappers te enthousiasmeren en samen grenzen te verleggen. Wie nu al helemaal warmloopt voor de opleidingen, kan zich meteen online inschrijven via https://www.hairco.com/nl/educatie/william-de-ridder, in een van de Hairco winkels in Deinze, Kuurne, Roeselare of Oostende, of telefonisch via 09 330 20 81.
 
Met vriendelijke groeten,
 
William De Ridder